Va prezentam astazi un film de 30 de minute in care se explica scurt si la obiect, cum iti poti indeplini visele, aspiratiile, dorintele. Ni se ofera idei simple, idei practice, o chintesenta a Legii Atractiei.
Nu am mai abordat subiectul bani atat de direct precum o sa o facem astazi, clarificand astfel pentru toata lumea care este intelegerea noastra legata de latura pragmatica, materiala a vietii.
Multi nu vad legatura intre spirit si materie, intre lumea exterioara si lumea interioara si nu vad ca evolutia spirituala inseamna armonizarea celor doua.   In acest sens va recomandam sa cititI un articol foarte inspirat intitulat ”Echilibrul dintre viața spirituală și cea materială ” care sintetizeaza foarte bine majoritatea ideilor noastre legate de acest subiect.

Comanda Cosmica – Usor de aplicat si de inteles (2007)Categorie: Psihologie/Spiritualitate Denumirea originala: Anul apariţiei: 2007 Durata: 33 minute Director: - Narator: - Distribuţie: Michele Knight Muzica: - Site oficial: www.micheleknight.co.uk