“Nu este o surpriză că Robert se distanţează de caracteristicile de bază ale mesajului creştin. Dezbaterile cu privire la juxtapunerea lui Pavel cu apostolii sunt la fel de vechi de când lumea. Contrar afirmaţiilor lui Robert, singurul adevăr durabil şi permanent, în ce-i priveşte pe primii creştini, a fost exaltarea lor şi viziunea aproape comună a lui Iisus ca Dumnezeu, care a fost punctul de reper pentru ortodoxie. Suntem extrem de încântaţi că Robert, însuşi, îşi finalizează propriile argumentaţii complicate raliindu-se consensului ortodox.” – Joel Edwards, Directorul general al Evangelical Alliance
The Secret Family of Jesus este un documentar incitant al anului 2006, creaţie a dr. Robert Beckford, care se dovedeşte a fi o critică destul de pertinentă şi curajoasă a unanimităţii doctrinei şi, mai ales, a dogmelor Bisericilor creştine, Romano-Catolică şi Ortodoxă, care au eliminat treptat din povestea creştină personaje primordiale ca rol şi contribuţie, cum ar fi Maria Magdalena şi rudele de sânge ale lui Iisus. Mai multe aici.

Familia secreta a lui Iisus (2006)Categorie: Conspiratii/Deconspiratii | Religie Denumirea originala: Anul apariţiei: 2006 Durata: 120 minute Director: David Batty Narator: Distribuţie: Robert Beckford, Eugenio Alliata, Archbishop Aristarchos Muzica: Site oficial: