Un al doilea interviu cu Bob Dean facut de cei de la Proiectul Camelot, un interviu in care se continua practic, interviul din 2007, An Officer and A Gentleman, postat aici.

Iata ce spun cei de la Proiectul Camelot despre interviul de astazi:
Cand ne-am intalnit cu Bob Dean in 2007 el a spus ca acela va fi ultimul sau interviu. Insa, dupa ce am publicat interviul din 2007, am primit mai multe mesaje apreciative (fara exceptie) decat pentru oricare alt interviu realizat de noi pana atunci. Asa ca am fost foarte incantati cand el a fost de acord sa vorbeasca cu noi din nou.
Cand l-am intrebat pe Bob despre ce vrea sa discute, el ne-a spus ca are vesti importante, de la sursele sale din interior, despre Nibiru, controversata planeta X. Asadar, acest interviu, contine informatii extrem de importante pe care toti cercetatorii preocupati de Nibiru si anul 2012 ar trebuie sa le ia in considerare.
Bob isi aminteste alte istorii intrigante, incluzand clasificata descoperire de catre NRO a unei barci undeva la inaltime pe Muntele Ararat si confirmari ale raportului lui Henry Deacon, conform caruia Anunaki sunt activi in prezent, pe Marte.
Umanitatea sa, demnitatea, integritatea si umorul sau, vor straluci din nou si in acest interviu si suntem foarte increzatori ca cei care au apreciat interviul din 2007 il vor descoperi si pe acesta cel putin la fel de interesant, de valoros si incitant. ” – traducerea si adaptarea de aici.

Episoade – Proiectul Camelot

Nr.Episod
Titlu
1. Interviu cu Valery Uvarov (2007)
2. Un Ofiter si un Gentleman (2007)
3. Venirea Planetei Nibiru (2008)
4. O noua conversatie cu Bob Dean (2011)
5. Interviu cu Ralph Ring (2006)
6. Convorbiri despre viitor cu Rich Dolan (2011)
7. Interviu cu David Icke
8. Interviu cu Marshall Vian Summers
Proiectul CamelotCategorie: Conspiratii/Deconspiratii Denumirea originala: Anul apariţiei: 2008 Durata: 105 minute Director: Narator: Distribuţie: Bob Dean Muzica: Site oficial: