Trei piloti britanici de top si-au testat supermaainile pe soselele noastre, realizand ca parcarile hotelurilor de lux din Mamaia rivalizeaza cu un salon auto de top si ca, in tunelurile de la Casa Poporului, se poate “juca” ceva interzis în Anglia.
Top Gear este o emisiune auto a BBC, câștigătoare a premiilor BAFTA (British Academy for Film and Television Awards), NTA (National Television Awards) și a premiilor Emmy. Se estimează că emisiunea are peste 350 de milioane de telespectatori în lume, din care 5 milioane de telespectatori urmăresc emisiunea în fiecare săptămână în Marea Britanie. Top Gear este prezentată în momentul de față de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May. De asemenea în emisiune mai este prezent și The Stig, un pilot de teste anonim. Emisiunea este incitantă și plină de umor. Cea de-a opta serie a emisiunii s-a terminat pe 30 iulie 2006. A noua serie trebuia să înceapă pe 8 octombrie 2006, dar a fost amânată datorită accidentului lui Richard Hammond din septembrie 2006.„BBC indefinitely postpones Top Gear”. Reuters. 24 septembrie 2006. Accesat la 25 septembrie 2006.

TopGearCategorie: Emisiuni Denumirea originala: Anul apariţiei: Durata: 44 minute Director: Narator: Distribuţie: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May Muzica: Site oficial: